Nankang XR-611 TourSport 155/70R12 T

Nankang
47.95EUR
Alv 24%
Tuotetiedot
TuotenroK1557012NANKANGXR611
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Kausi Kesä
RengastyyppiHenkilöauto
NopeusluokkaT = 190 km/h
Load Index77 = 412 kg
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Nankang XR-611Nankang XR-611 TourSportin suunnittelussa on panostettu erityisesti erinomaiseen pitoon märällä ja kuivalla, sekä miellyttäviin ajo-ominaisuuksiin. Lisäksi renkaan vierintävastus ja kulutuskestävyys on optimoitu mahdollisimman hyväksi.

  • Pintakuvio neljällä pitkittäisuralla on suunniteltu poistamaan vettä tehokkaasti ja säilyttämään erinomaisen hallinnan myös märällä tiellä.
  • Vahvat kuviopalat mahdollistavat tarkan ohjaustuntuman ja hyvän ajovakauden.
  • Vaiheittain levenevät urat ehkäisevät vesiliirtoa ja parantavat pitoa.
  • Tietokoneoptimoitu pinta-kuvio vähentää häiritsevien rengasäänten muodostumista.

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankang on jo pitkään pyrkinyt panostamaan ensisijaisesti renkaidensa laatuun, periaattena on ollut etteivät Nankang-renkaat vain vastaa, vaan myös ylittävät kaikki nykyajan vaatimukset. Nankang-renkaat kestävätkin vertailun minkä tahansa muun valmistajan renkaisiin.

Nankang XR-611

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä

Viimeksi katsotut tuotteet