Tietoja yrityksestä

Ilmakuva vannetukku.fi Kouvolan toimipisteestä

Vannetukku – suomalaisen autoilijan asialla jo vuodesta 2006

Vannetukku perustettiin vuonna 2006 palvelemaan suomalaista autoilijaa – juuri Sinua. Vannetukku on ensimmäinen kotimainen renkaiden ja vanteiden verkkokauppa, jonka ansiosta suomalainen autoilija saa nyt laadukkaita renkaita ja vanteita huomattavasti edullisemmin. Luotettavasti ja nopealla toimituksella.

Vannetukulla on Suomen suurin maahantuojan rengasvarasto, jonka huippumoderni pakkauslinjasto ja tehokas keräilytekniikka takaavat sen, että saat tilauksesi jopa seuraavaksi päiväksi kotiovelle. Käytössäsi on valtava valikoima renkaita ja vanteita, jopa harvinaisempia kokoja. Valikoimassamme on myös ammattilaisten SteyrTek-korjaamokoneet sekä Suomen suurimman sähköajoneuvomerkin Kontio Motorsin kevyet sähköajoneuvot.

Vannetukku haluaa palvella suomalaista autoilijaa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on meille kunnia-asia, josta olemme ylpeitä. Suomalaisen autoilijan etu on meille kaikki kaikessa. Siitä emme tingi ikinä.

Se edullisempi ja laadukkaampi autoilijan nettikauppa

Kuvia Kouvolan toimipisteestä

Kouvolan myymälä
Vanne-esittely
Varasto

Kuvia Kuopion toimipisteestä

Kuopion myymälä

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt yrityksellemme kehittämisavustusta Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 sekä Vipuvoimaa EU:lta -ohjelmien mukaisesti.