Tomason Vanneteline

Tomason
295.00EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroTELINET
Saatavuus Varastossa

Tomason vanneteline vanteiden esillepanoon.

Tomason telineellä saat vanteet upeasti esille myymälässäsi.

Jos olet kiinnostunut Tomason vanteiden myynnistä, neuvottele esillepanosta tukkumyyjiemme kanssa. He lainaavat veloituksetta näitä telineitä sitoutuneille Tomason jälleenmyyjille. VAIN JÄLLEENMYYJILLE.

Telineen mitat:

- Telineen korkeus: 210 cm

- Taustalevyn koko: 76 x 220 cm

- Telineen jalan koko: 70 x 70 cm

Tomason – saksalaista laatua koko rahalla

Tomasonin tuntevat kaikki tuning-harrastajat ympäri maailman. Saksalaisen Tomasonin vanteita kehutaan viimeistellystä ulkonäöstä ja rohkeasta edistyksellisyydestä. Jos James Bond 007 saisi valita autonsa alle vanteet, hän valitsisi todennäköisesti Tomasonit. Tomason-vanteet ovat rehellisen tyylikkäitä ja moderneja kokonaisuuksia, jotka keräävät aina huomiota. Tomasonin vahvuus on huippuunsa viritetty tuotekehitys, joka ei koskaan mene sieltä missä aita on matalin: Tomason kehittää koko ajan entistä parempia ja näyttävämpiä vanteita. Saksalaista laatua koko rahalla.

Rajoittamaton määrä tarvikkeita yhdellä postikululla vain 9.90 eur kotiovelle saakka, renkaiden tai vanteiden kanssa 24.90 eur (sisältää max 8 rengasta tai 8 vannetta tai 8 rengasta asennettuna vanteille ja rajattoman määrän tarvikkeita).

Viimeksi katsotut tuotteet