Goodride SOLMAX 1 235/55R17 W

Goodride SOLMAX 1 235/55R17 W

Goodride
94.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroK2355517GOODRIDESOLMAX
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Kausi Kesä
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka W = 270 km/h
Load Index 103 = 875 kg
TaloudellisuusC
MärkäpitoA
MeluluokkaB
Vierintämelu (dB)72
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Solmax mainoskuva

 

Täysin uusi Goodride SOLMAX1 – A-luokan märkäpitoa ja edistyksellistä teknologiaa


A-luokan märkäpito EU-testeissä kaikissa SOLMAX1:n kokoluokissa takaa erinomaisen jarrutuskyvyn märillä tiellä. Märkäpito on tärkeä turvallisuusominaisuus erityisesti kesärenkaille – tähän ominaisuuteen Goodride on panostanut voimakkaasti kehittäessään SOLMAX1:n turvallisuutta.
Goodride SOLMAX1 on modernin rengasteknologian edelläkävijä. Rengas edustaa rengasalan viimeisintä teknologiaa ja parhainta kärkeä. Siinä on lukuisia älykkäitä innovaatioita, jotka parantavat ajettavuutta, ajomukavuutta sekä turvallisuutta. Lisäksi polttoainetaloudellisuus on entistä parempi.


Teknisiä ja älykkäitä innovaatioita ovat:


1. Renkaan pinnassa sijaitsevat edistykselliset äänenvoimakkuuden vaimentimet, jotka tekevät ajokokemuksesta miellyttävämmän.
2. Älykäs hybridisilaanipatentti, joka optimoi kulutuspinnan koostumuksen ja vaimentaa tehokkaasti tien tärinää ja parantaa entisestään ajokokemusta.
3. Patentoitu nanometrisekoitustekniikka ja korkea saturaatiokuvio tekevät renkaasta erittäin pitkäikäisen ja siten lisäävät ajokilometrejä.


Goodride SOLMAX1 on erinomainen valinta, kun vaadit kesärenkaalta parasta hinta-laatusuhdetta. 

Goodride on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista, jolla on käytössään alan viimeisintä teknologiaa sekä parhaimmat rengassuunnittelijat.


Valitse täysin uusi Goodride SOLMAX1, kun haluat turvallisemman ja paremman kesärenkaan A-luokan märkäpidolla.

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä
image/svg+xmlEnergyLabels_Tyres_SVGEnergyLabels_Tyres_SVGGOODRIDESOLMAX 1 029C1235/55R17 103 W XL72dB

Viimeksi katsotut tuotteet