SteyrTek Ruuvikompressori 15 hv, 10 bar

SteyrTek Ruuvikompressori 15 hv, 10 bar

SteyrTek
3895.00EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroST-DOK15AFR
Saatavuus Varastossa
Paino (net)200kg
Skannataan runkonumero1

SteyrTek suoravetoinen ruuvikompressori

Taloudellinen ja pitkäikäinen SteyrTek kompressori tekee Sinulle väsymättä puhdasta paineilmaa turhaan metelöimättä.

 

 * 15 hv, 11 kW

 * 380 V

 * Tuotto 1.300 litraa per minuutti

 * Suoravetoinen

 * Aänitaso 66 dB

 * Ulostulo 3/4 tuuman putkikierre

 * Paino: 200 kg

 * Mitat (L x S x K): 1080*690*1060

 

Kaikki SteyrTek ruuvikompressorit ovat tehtaalla koekäytettyjä ja niissä on öljyt sisällä.

 

 

Kestomagneettisäädettävän ilmakompressorin etuja:

-       Energiansäästö: kestomagneettisynkroninen taajuudenmuunnos all-in-one-kone säästää 6–9 % energiaa kuin tavallinen taajuusmuunnossuoraliitäntäkone. Suurin energiansäästö on 35 % normaaliin taajuuteen verrattuna. Täydellä kuormalla, vaihtuvataajuisen kestomagneetti-ilmakompressorin kestomagneettimoottori voi tuottaa suurimman ilmamäärän pienimmällä energiankulutuksella. Kun kestomagneettisen vaihtuvataajuisen ruuvi-ilmakompressorin kuormitusaste on alle 20 %, toimintahyötysuhde on korkein 95 % ja energiatehokkuus saavuttaa ensimmäisen tason. Tehotaajuiseen ruuvityyppiseen ilmakompressoriin verrattuna energiansäästö yli 35 %; Tavalliseen vaihtuvataajuiseen ilmakompressoriin verrattuna energiansäästö 10 %.

 

-        Patentoitu integroitu irrotettava rakenne: moottorin roottori asetettu suoraan ulos pääakselista, eli integroitu akseli. Voimansiirtoteho on 100%. Patentoidulla kartioliitännällä varustettu moottorin roottori, kokoaminen ja purkaminen on erittäin helppoa. Kestomagneettinen vaihtuvataajuinen ruuvi-ilmakompressori KÄYTÄ harvinaisen maametallin kestomagneettisynkronista moottoria ruuvin isäntäkoneen ohjaamiseen suoraan, 120 ℃ ilman magnetismin menetystä, käyttöikä 10 vuotta. Pysyvämagneettinen vaihtuvataajuinen ilmakompressorin ruuvi ja moottori jakavat saman karan, ei  tarvita hihnaa, kytkintä -> voimansiirron tehokkuus 100%. Moottorin laakeri - vapaa, eliminoi moottorin laakerin hajoamisen.

 

-        Säästä ylläpitokustannuksia:  Kestomagneettisen säätötaajuisen ruuvi-ilmakompressorin kestomagneettimoottorin tilavuus on 1/2 pienempi ja 1/3 kevyempi kuin tavallisen kolmivaihemoottorin. Kiinteä ruuvipääkone on 1/2 pienempi kuin tavallinen pääkone. Kuhunkin huoltoon tarvittava voiteluöljy on noin 50 % tavallisesta ruuvi-ilmakompressorista. Ylläpitokustannuksissa säästyy huomattavasti Itse asiassa ilmakompressorimarkkinoiden kehitys on alkuperäisestä mäntä-ilmakompressorista ruuvi-ilmakompressoriin ja sitten tavalliseen vaihtuvataajuiseen ruuvi-ilmakompressoriin ja sitten nykyiseen kaksivaiheiseen puristusruuvikoneeseen ja kestomagneettiseen vaihtuvataajuiseen ilmakompressoriin.

 

Rahoitus:

  -  Käsiraha 0 €

  -  Kk-erä 129 € (alv 0 %)

  -  Lunastushinta 199 € (alv 0 %)

Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoa SteyrTek-nostimien rahoituksesta.
https://images.vannetukku.fi/media/rahoitus.pdf

 

 

 

 

Suurten tuotteiden rahti 59,90 eur/tilaus. Voit tilata samaan rahtiin rajoittamattoman määrän koneita ja tarvikkeita.

Viimeksi katsotut tuotteet