Kontio Rengasteline

Kontio
630.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroRENGASTELINEKOLA
Saatavuus 0 kpl

RENGASTELINE KONTIO RENKAILLE

Renkaiden tila on 125cm X 70cm

Alemman rivin korkeus riippuu yllä olevan renkaan koosta. 

Paketti sisältää sekä Kontio että Lappi mainokset.


Kontio Renkaat -rengasteline – lisää näyttävyyttä ja tehoa myyntiin

Vahva ja tukeva kontio Renkaat -rengasteline tuo tyylikkäästi esille kontio-renkaat ja tehostaa myyntityötä. Kontio Renkaat -rengastelineellä tuotteet ovat näyttävästi esillä ja luovat visuaalisesti houkuttelevan kokonaisuuden. Tällä telineellä saat helposti huomiota Kontio-renkaille ja lisää myyntiä.

Tarjoamme Kontio Renkaat -rengastelineen VELOITUKSETTA kaikille aktiivisille Kontio-renkaiden jälleenmyyjillemme, koska haluamme tukea jälleenmyyjiämme tuotteiden esillepanossa. Tarvittaessa myyjämme tekee myös yrityskohtaisen suunnitelman liiketilojen somistamisesta ja kehittämisestä myynnin edistämiseksi.

Kysy lisää tukkumyyjältämme rengastelineen toimituksesta ja somistusideoista!

Kontio Renkaat – hyvä pito on jokamiehenoikeus

Hyvä pito on ainutlaatuinen jokamiehenoikeus. Jokaisella autoilijalla on oikeus turvallisiin renkaisiin – ja kohtuulliseen hintaan. Kaikilla on oikeus huolettomiin ajokilometreihin vuoden ajasta riippumatta. Hyvä pito on Kontio-renkaiden vakio-ominaisuus. Kontio Renkaat on syntynyt puolustamaan jokamiehenoikeutta hyvään pitoon aina ja kaikkialla. Se on meidän velvollisuutemme autoilijoita kohtaan.

Rajoittamaton määrä tarvikkeita yhdellä postikululla vain 9.90 eur kotiovelle saakka, renkaiden tai vanteiden kanssa 24.90 eur (sisältää max 8 rengasta tai 8 vannetta tai 8 rengasta asennettuna vanteille ja rajattoman määrän tarvikkeita).

Viimeksi katsotut tuotteet