Nankang N-889 Mudstar M/T White Letters 305/70R16 Q

Nankang
199.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroK3057016NANKANGN889
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Kausi Kesä
Rengastyyppi4x4
Nopeusluokka Q = 160 km/h
Load Index 118 = 1320 kg
M+SKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Nankang N-889 Mudstar M/T on raskaiden maastoautojen ja pick-upien ensiluokkainen Mud Terrain rengas vaativimpaan off-road käyttöön. Renkaan suunnittelussa on keskitytty ensisijaisesti luomaan erinomainen etenemiskyky vaikeisiimpinkin metsä - ja mutaolosuhteisiin. Nankang N-899 on kuitenkin keskimääräistä M/T rengasta parempi myös tiellä ajettaessa. Renkaan ulkonäkö on viimeistelty tyylikkäästi valkoisin kirjaimin.

Nankang N-889:llä on erityinen hyväksyntä ammattimaiseen maastokäyttöön (Professional Off-Road Tyre -luokitus), eikä se sen vuoksi tarvitse EU-labeleita. Näin renkaaseen on voitu tehdä suurempi urasyvyys ja parempi pito vaativissa maasto-olosuhteissa.

  • Paras etenemiskyky vaikeissa maasto-olosuhteissa
  • Professional Off-Road Tyre -luokitus
  • Tyylikäs valkokirjaiminen viimeistely

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankang on jo pitkään pyrkinyt panostamaan ensisijaisesti renkaidensa laatuun, periaattena on ollut etteivät Nankang-renkaat vain vastaa, vaan myös ylittävät kaikki nykyajan vaatimukset. Nankang-renkaat kestävätkin vertailun minkä tahansa muun valmistajan renkaisiin.

Nankang - Born to Conquer

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä
EU label tietoa ei saatavilla

Viimeksi katsotut tuotteet