SteyrTek Matala saksinostin ST-Z30Y jatkettavilla ajosilloilla

SteyrTek Matala saksinostin ST-Z30Y jatkettavilla ajosilloilla

SteyrTek
2998.00EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroST-Z30Y
Saatavuus Varastossa
Paino (net)552kg

SteyrTek ST-Z30Y matala saksinostin jatkettavilla ajosilloilla

Ammattilaisen valinta!

Ihanteellinen nostin esimerkiksi rengashuoltoon ja koritöihin.  Nostaa metriin (960 mm). 

Nostin on pultattava lattiaan. Siis kiinteä sijoitus.  Kiinteä asennus tuo lisää turvallisuuttaa ja vakautta, mutta sijaintia ei voi jatkuvasti vaihtaa.  SteyrTek tarjoaa myös liikuteltavan vaihtoehdon.  Kiinteä on parempi ammattimaisessa käytössä, kun tilaa on riittävästi eikä nostin estä muuta työskentelyä. Liikuteltava on parhaimmillaan kun tilaa tarvitaan moneen käyttöön ja nostimen käyttö ei ole kokoaikaista.  

SteyrTek nostin  on varustettu neljällä (4) nostosylinterillä.  Nostimen tasaus hoituu nerokkaasti hydrauliöljyllä:  Vasemman saksen nostosylinterin johdetaan oikeapuoleisen saksen toiseen nostosylinteriin ja päinvastoin.  Näin tasaus hoituu aina ja varmasti.

 Nostimen turvallisuus on varmistettu neljän sylinterin lisäksi letkurikkoventiilein, jotka hidastavat letkun vaurioituessa laskua.  Molemmissa aksissa on lisäksi  oma erillinen tukevarakenteinen mekaaninen hammastankolukitus.  SteyrTek nostimen turvallisuus on siis varmistettu kolminkertaisesti.  Yleensä tuplasylinterijärjestelmissä on jätetty mekaaninen lukitus pois (ja se on standardissa hyväksytty menettely), mutta SteyrTek on halunnut varmistaa turvallisuuden käyttämällä "henkseleitä ja vyötä".

SteyTek nostimen ajosillan etu- ja takarampit ovat  lukittavissa vaakasuoraan ajosillan jatkeeksi. Mahdollistaa myös pitkän akselivälin omaavien autojen vakaan noston. Ajosilta jatkuu näin 1450 mm:stä 2050 mm:iin.

Erityisen matala 105 mm saksinosturi. Helppo ja nopea asennettava.

  • Nostimen nerokas geometria mahdollistaa erityisen matalan 105 mm korkeuden, jolloin nosturille on helppo ajaa matalillakin autoilla.
  • Noston alkuvaiheessa lisävipu ponnistaa saksen alkunoston lattiaan tukeutuen, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen matalan rakenteen ja tasaisen noston myös noston alkuvaiheessa.
  • Molemmissa saksissa kaksi erillistä sylinteriä, mikä takaa turvallisen noston ja erehtymättömän hydraulisen saksien noston tasauksen, jolloin auto ei pääse kallistumaan.
  • Tasaustekniikka perustuu kahden ristiin kytketyn sylinteriparin käyttöön. Täten nostimen stabiliteetti on erinomainen. Ongelmattoman rakenteen ansiosta SteyrTekin käyttöikä on moninkertainen tavanomaisiin nostimiin nähden.
  • Nostin vie korjaamostasi erittäin pienen tilan ja nostaa korjaamosi tuottavuutta lisäämällä autopaikkojen määrää. Kahden kaksipilarin paikalle kolme saksinostinta.
  • Paineilmakäyttöinen hammastanko toimii toisena nostimen lukitsimena, näin turvallisuus on kaksinkertaisesti varmistettu.
  • Hydrauliikkaputkistossa putkirikkoventtiilit,joiden ansiosta hydraulinen lukitus toimii myös putkirikkotilanteessa.
  • Asennus vähintään 80 mm teräsbetonilattialle. Mitään valuun asennettavia kiinnikkeitä et tarvitse. Lattiaan porataan reiät, joihin nosturi kiinnitetään pulteilla (kiila- tai kemiallinen ankkuripultti).
  • Toimitus sisältää 4 kpl umpikumista valmistetettua nostinpehmuketta (kumitiiltä) nostimen ja auton väliin, koko: 150x120x35 mm
  • Korkea laatu ja vahva rakenne tekevät SteyrTekistä vakaan ja luotettavan.

SteyrTek ST-Z30Y kiintea matala saksinostin rengastoihin


Nostokyky:
3000 kg
Nostokorkeus:
960 mm
Korkeus ala-asennossa:
105 mm
Ajosillan pituus:
1450-2050 mm
Ajosillan leveys:
480 mm
Käyttölämpötila:
5-40 C
Nostoaika:
30 s
Laskuaika:
30 s

Moottoriteho:

2.2 kW
Virtalähde:
380 V
Äänitaso:
<70 dB
Käyttöpaine:
6-8 Bar
Kokonaispituus:
2050 mm
Kokonaisleveys:
1760 mm
Kokonaispaino:
552 kg

Rahoitus:

  -  Käsiraha 0 €

  -  Kk-erä 99 € (alv 0 %)

  -  Lunastushinta 99 € (alv 0 %)

Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoa SteyrTek-nostimien rahoituksesta.
https://images.vannetukku.fi/media/rahoitus.pdf

 steyrtek_st-tiles5_2.jpg4 kpl kumitiiliä sisältyy toimitukseen

Asennus

Jos et halua hoitaa nosturien asennusta itse, nostureiden asennusyhteistyökumppanimme ovat valmiina auttamaan. Asennukset ja tarkastukset hoituvat ympäri Suomen. Katso yhteistyökumppaniemme tarjoukset tästä:

https://images.vannetukku.fi/media/nosturien_asennuskumppanit.pdf

Lataa suomenkielinen käyttöohje tästä: Steyrtek ST-Z30Y

Katso video SteyrTek -saksinostimen käytöstä:

Suurten tuotteiden rahti 59,90 eur/tilaus. Voit tilata samaan rahtiin rajoittamattoman määrän koneita ja tarvikkeita.