Kontio Motors Kruiser Premium Pack Black 0.7, 0.9 tai 1.2kWh akulla

Kontio Motors
1148.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä vaihtoehto
+99.00EUR
+198.00EUR
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Kruiser: takaistuin + jalkatapit
69.95EUR
Kruiser: etulaukku
24.90EUR
Kruiser: takalaukku
24.90EUR
Kruiser: Karkeakuvioinen rengas
59.95EUR
Nastoitettu talvirengas
79.95EUR
Kruiser: Puhelinteline
9.80EUR
Kruiser: Peilipari
19.90EUR
Kruiser: Takaboksi, musta
69.95EUR
Kruiser: Lukko jarrulevyyn
9.80EUR
Kruiser/Trike etukori
39.95EUR
Ajoneuvo Peite, sadesuoja
39.95EUR
Kruiser Teholaturi 3A
59.95EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMP01A07
Saatavuus Varastossa
Paino60kg
Moottorin teho1000W
Ajomatka yhdellä latauksella37*km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus25km/h
Max kantavuus130kg
Ominaiskulutus19Wh/km
Akku0,7kWh lithium ion
Akun maksimi latausaika6h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP1870 x L800 x K1130mm
Rengaskoko220/55-8
Kustannus0,19€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
VarusteluLCD-näytöllinen mittaristo akun varausmittarilla ja nopeusnäytöllä, etu- ja takavalo, etu- ja takajousitus, sekä takavilkut, varashälytin ja kaukokäynnistys.
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio Motors - Suomen suurin sähköajoneuvomerkki

Kontio Kruiser Premium Pack on turvallinen, tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka tarjoaa käyttäjilleen luotettavan ja vaivattoman ajokokemuksen. Premium Packin etu- ja takajousitus lisää ajomukavuutta huomattavasti ja saatavana olevilla lisävarusteilla pystyt täydentämään ajoneuvon sopivaksi omaan käyttötarkoitukseesi.

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla varustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom) Enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.