Kontio Motors Kontio Caravan Kruiser Gold

Kontio Motors Kontio Caravan Kruiser Gold

Kontio Motors
988.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Kruiser: etulaukku
24.90EUR
Kruiser: takalaukku
24.90EUR
Kruiser: Puhelinteline
9.80EUR
Kruiser: Jarrulevylukko
9.80EUR
Caravan Kruiser 2.0: Tehoakku 0,7 kWh
259.90EUR
Kontio Caravan Kruiser: Lisäistuin
69.90EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMSM00002
Saatavuus Varastossa
Paino35kg
Moottorin teho1000W
Ajomatka yhdellä latauksella37*km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus25km/h
Max kantavuus100kg
Ominaiskulutus19Wh/km
Akku0.7kWh lithium ion
Akun maksimi latausaika6h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP1350 x L600 x K900mm
Kustannus0,19€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio Caravan Kruiser tarjoaa matkaajille monia hyötyjä: lisätilaa, mukavuutta ja turvallisuutta

Kokoontaitettavuus: Kontio Caravan Kruiserin ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa sen vaivattoman taittamisen pienempään tilaan. Tämä tekee kuljetuksesta ja säilytyksestä helppoa – ei enää huolta tilanpuutteesta.

Mukava jousitus: Kruiserissa on takaosassa jousitus, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden matkallasi. Se tarkoittaa sujuvampaa ja nautinnollisempaa ajoa, jopa epätasaisilla teillä.

Kattava turvallisuus: Caravan Kruiser on varustettu takavilkuilla, takavalolla ja jarruvalolla, jotka parantavat näkyvyyttä liikenteessä. Voit nauttia turvallisesta matkasta päivällä ja yöllä.

Kontio Caravan Kruiser yhdistää käytännöllisyyden, mukavuuden ja turvallisuuden. Liity mukaan ja koe matkanteko uudella tavalla Kontio Motorsin kanssa.

Laite soveltuu max 180 senttiä pitkille henkilöille.

  • Mekaaniset levyjarrut edessä ja takana
  • 6-tuumaiset tubeless-pyörät
  • Jousitus takana
  • Väri: kulta
  • Etu- ja takavalo sekä takajarruvalo
  • Akun varausmittari

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom) Enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.

Viimeksi katsotut tuotteet