Kontio IcePaw Nasta 185/65R15 T

Kontio
85.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroT1856515KONTIOICEPAW
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Kausi Talvi (Nasta)
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka T = 190 km/h
Load Index 92 = 630 kg
M+SKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Kontio IcePaw - suomalaista insinöörityötä

Yli 1000 KontionKynnen™ voimalla – ennen kokematonta pitoa maailman suurimmalla nastamäärällä

Kontio IcePaw on uusi, Suomessa 100 prosenttisesti suunniteltu premium-nastarengas, jossa on 270 nastaa eli KontionKynttä™ kokoluokassa 205/55R16. Kontio IcePaw’ssa on maailman eniten nastoja. Kontio Icepaw tarjoaa ennen kokematonta pitoa – nastamäärien maailmanennätys on nyt rikki ja turvallisuus taattu.

  

Kontio IcePaw - Markkinoiden suurimmalla nastamäärällä 

 

Kontio IcePaw - tienkuluminen graafi

Suuremmalla nastamäärällä parempi pito ja pienempi tien kulutus  

Suuresta nastamäärästä huolimatta Kontio IcePaw kuluttaa tien pintaa tutkitusti vähemmän. Modernin rengasteknologian ansiosta Kontio IcePaw on hiljainen ja tarjoaa äärimmäistä pitoa Pohjolan haastavissa talviolosuhteissa sekä säästää verorahoja tienhoitomenoissa. 

 

Rengaspalojen välissä olevilla portailla on saatu rengasta jäykistettyä niin, että sivuttaispito paranee asfaltilla ja lumella. Portaat pitävät renkaan pinnan kuviopalat tiukasti yhdessä, joten renkaan tiekosketus on optimaalinen kaarteissa ja väistötilanteissa, eikä huojuntaa ja epävakautta esiinny.

 

 Kontio IcePaw - rengaspalojen väliset portaat

  

 

Kontio IcePaw - sivuttaispitosärmät

 

 

Renkaan teknologisesti kehittyneillä sivuttaispitosärmillä saadaan entistäkin enemmän pitoa lumella. Tämä takaa vakaan ajotuntuman ja hallittavuuden. Ensiluokkaista sivuttaispitoa tarvitaan varsinkin kaarreajossa.

 

 

 

 

KontionKynsi-nastaTeräsrunkoinen premium-nasta KontionKynsi™ puree jäähän kuin naskali

Kontio IcePaw’n nastanreikä ja sen ympärys on suunniteltu KontionKynttä varten parhaimman pidon saavuttamiseksi. Nastanreiän ja KontionKynnen yhteensopivuus takaa yhdessä erikoisnastan iskevän naskalivaikutuksen jäähän. 

KontionKynsi on premium-luokan teräsrunkoinen erikoisnasta, ei alumiinia, kuten tavanomaiset 2-laippaiset nastat. Teräsrungon ja 3-laippaisuuden ansiosta nasta pysyy pystyssä paremmin ja sen käyttöikä pitenee nastojen pysyessä renkaassa kiinni. Nastan pieni kärki kuluttaa tietä vähemmän ja puree jäähän paremmin. 

Kontio Pure Ice™ on Pohjolan talveen suunniteltu erikoiskumiseos

 

Kontio Pure Ice™ -erikoiskumiseoksessa on käytetty luonnonmukaista ja ympäristöystävällistä rypsiöljyä, jotta renkaan pito kovillakin pakkasilla pysyy erinomaisena: kumi ei jäykisty vaan pysyy joustavana. Joustavuus on hyvän pidon tae, ja rypsiöljyllä saadaan tavallista parempi ja joustavampi rengas talviolosuhteisiin kuin käyttämällä haitallisia öljyjä.

 

 

Nastojen matemaattinen sijoittelu eri linjoihin algoritmien avulla

 

Nastojen matemaattisella sijoittelulla 48:aan eri linjaan saadaan optimoitua nastojen pureutuminen koskemattomaan jäähän. Nastojen sijoittelussa on käytetty hyväksi tekoälyn mahdollistamia algoritmeja, joiden pohjalta on analysoitu paras mahdollinen renkaan pito.


Kontio IcePaw - nastalinjat

Akustisesti optimoitu renkaan pintarakenne pitää renkaan hiljaisena ja miellyttävänä ajaa suuresta nastamäärästä huolimatta.

 

Rengaspalojen järjestyksen ja koon vaihtelulla saadaan aikaiseksi hiljainen ja miellyttävä rengas.

 

Kontio IcePaw - rengaspalat

 

Kontio IcePaw - graafi

 

 

Vain nasta takaa turvallisuuden

Kontio IcePaw -nastarengasta verrattiin Lapissa Test Worldin testiradalla. Kohdassa, josta Kontio IcePaw pysähtyi 100 km/h nopeudesta, markkinoiden paras kitkarengas kulki vielä 55 km/h nopeutta ja eteni vielä 83 m pitemmälle.

 

JÄÄLLÄ VAIN NASTA PITÄÄ

 

Kontio IcePaw lähtee kuin tykin suusta

Kontio IcePaw oli viimeisimmässä Test Worldin lehtitestissä nastarenkaista jääkiihtyvyydeltään paras rengas. Taakse jäivät muun muassa Nokian ja Continentalin uusimmat mallit. Kontio IcePaw lähtee kuin tykin suusta, eikä jää risteykseen sutimaan.

 

Kontio IcePaw - jääkiihdytys 

    Testi julkaistiin pohjoismaisissa autolehdissä syksyllä 2020.

 

 

Kontio IcePaw - TestWorld Ivalo 

 

Paraskaan nasta, kuten KontionKynsi ei riitä yksistään huippupitoon. Huippupitoon vaaditaan myös erinomainen kuvio. Kontio Renkaat suunnitteli ja testasi perusteellisesti erilaisia kuvioita, kunnes paras kuvio Pohjolan vaativiin talviolosuhteisiin löydettiin. Kuviota testattiin lukemattomia kertoja Suomen ja Ruotsin Lapissa sekä kesällä sisätiloissa että talvella ulkona. Testejä tehtiin ympäri vuorokauden myös syksyn ja kevään paljailla teillä.

Kontio Renkaat – hyvä pito on jokamiehenoikeus

Hyvä pito on ainutlaatuinen jokamiehenoikeus. Jokaisella autoilijalla on oikeus turvallisiin renkaisiin – ja kohtuulliseen hintaan. Kaikilla on oikeus huolettomiin ajokilometreihin vuoden ajasta riippumatta. Hyvä pito on Kontio-renkaiden vakio-ominaisuus. Kontio Renkaat on syntynyt puolustamaan jokamiehenoikeutta hyvään pitoon aina ja kaikkialla. Se on meidän velvollisuutemme autoilijoita kohtaan.
Rengaslaskuri

Viimeksi katsotut tuotteet