Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic Kitka 175/65R14 T

Linglong
46.95EUR
Alv 24%
Tuotetiedot
TuotenroT1756514LINGLONGICEI15
Saatavuus Varastossa
Kausi Talvi (Kitka)
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka T = 190 km/h
Load Index 86 = 530 kg
M+SKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic - Pohjoismaiden talviolosuhteisiin suunniteltu kitkarengas

 Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic

M+S & 3PMSF

Erinomainen käsiteltävyys:

GreenMax Winter Ice I-15 Nordic tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden talviolosuhteissa. Sen suuntakuvioitu kulutuspinnan muotoilu on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen pidon ja hallittavuuden liukkailla teillä. Pitkittäisurat renkaan pintakuvioinnissa auttavat poistamaan tehokkaasti lunta ja sohjoa, mikä lisää turvallisuutta ja parantaa ajo-ominaisuuksia.

Pohjoismainen erikoiskumiseos:

Tämä kitkarengas on varustettu uudella pohjoismaisella erikoiskumiseoksella, joka tarjoaa ainutlaatuista pitoa talviolosuhteissa. Renkaan kumiseos säilyy pehmeänä ja joustavana jopa kylmimmissä ja vaikeimmissa sääolosuhteissa, jolloin renkaat säilyttävät pitonsa ja suorituskykynsä kylmässä säässä.

Linglong GreenMax Winter Ice I-15 Nordic on täydellinen valinta, kun etsit luotettavia talvirenkaita Pohjoismaiden talviolosuhteisiin. Ne tarjoavat erinomaisen pidon ja hallittavuuden, auttavat poistamaan lunta ja sohjoa tehokkaasti sekä pysyvät joustavina kylmissä sääolosuhteissa.

Valitse Linglong GreenMax Winter Ice-15 Nordic ja tee talviajostasi turvallisempaa ja miellyttävämpää.

 Linglong asiakastyytyväisyys

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä

Viimeksi katsotut tuotteet