Kontio Motors Autokruiser, Burgundy red

Kontio Motors Autokruiser, Burgundy red

Kontio Motors
4980.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Luovutushuolto
149.00EUR
Nastoitettu talvirengas
121.43EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMJAK03
Saatavuus Varastossa
Paino260kg
Moottorin teho1000W
Ajomatka yhdellä latauksella51*km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus30km/h
Max kantavuus150kg
Ominaiskulutus52Wh/km
Akku2.7kWh lyijyakku
Akun maksimi latausaika6h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP2110 x L1015 x K1610mm
Rengaskoko4.00-10
Kustannus0,52€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio AutoKruiser

Kontio AutoKruiser on kaksipaikkainen ja kolmipyöräinen turvallisella, umpinaisella suojakorilla varustettu mopo – ajat miellyttävästi lämpimässä sisätilassa huonollakin säällä kuin autossa. Kätevä kattoluukku tuo vilvoitusta kesähelteillä, peruutuskameran avulla ajat vaivattomasti ahtaisiinkin paikkoihin ja laadukkaasta soittimesta kuulet mielimusiikkiasi. AutoKruiserin isoista ovista pääset helposti sisään ja sisätilan tasainen lattia antaa jaloillesi hyvin tilaa.

AutoKruiserilla ajamiseen tarvitset mopokortin, jos olet syntynyt vuoden 1985 jälkeen. AutoKruiser on rekisteröitävä ja vakuutettava. AutoKruiserin kuljettamisen ikäraja on 15-vuotta.

  • Kaksipaikkainen
  • Ovien avautumiskulma n. 90°
  • Maavara: 200mm
  • Varusteet: peruutusvaihde, peruutuskamera, taustapeilit, puhallin, kattoluukku, sähkötoimiset ikkunat, radio bluetooth- USB- ja handsfree toiminnolla, säädettävä kuljettajanistuin korkealla selkänojalla ja niskatuella, leveä takapenkki

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Kontio Motors huolehtii myös huollosta.  Varaosapalvelumme on näppärästi ja helppokäyttöisesti netissä.  Kontio Motorsilla osat on Suomessa hyllyssä heti Sinulle toimitettavissa. 

Ajokorttivaatimus: mopokortti (AM120) tai autokortti, ennen vuotta 1985 syntyneet eivät tarvitse ajokorttia.

Viimeksi katsotut tuotteet