Kontio Motors Autokruiser, Blue

Kontio Motors Autokruiser, Blue

Kontio Motors
4980.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Luovutushuolto
149.00EUR
Autokruiser / Silverfox Lang Peite, sadesuoja
49.95EUR
Nastoitettu talvirengas
121.43EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMJAK04
Saatavuus Varastossa
Paino260kg
Skannataan runkonumero1
Moottorin teho1000W
Maksiminopeus30km/h
Max kantavuus150kg
Akku2.7kWh
Akun maksimi latausaika6h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP2110 x L1015 x K1610mm
Rengaskoko4.00-10
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio AutoKruiser

Kontio AutoKruiser on kaksipaikkainen ja kolmipyöräinen turvallisella, umpinaisella suojakorilla varustettu mopo – ajat miellyttävästi lämpimässä sisätilassa huonollakin säällä kuin autossa. Kätevä kattoluukku tuo vilvoitusta kesähelteillä, peruutuskameran avulla ajat vaivattomasti ahtaisiinkin paikkoihin ja laadukkaasta soittimesta kuulet mielimusiikkiasi. AutoKruiserin isoista ovista pääset helposti sisään ja sisätilan tasainen lattia antaa jaloillesi hyvin tilaa.

AutoKruiserilla ajamiseen tarvitset mopokortin, jos olet syntynyt vuoden 1985 jälkeen. AutoKruiser on rekisteröitävä ja vakuutettava. AutoKruiserin kuljettamisen ikäraja on 15-vuotta.

  • Kaksipaikkainen
  • Ovien avautumiskulma n. 90°
  • Maavara: 200mm
  • Varusteet: peruutusvaihde, peruutuskamera, taustapeilit, puhallin, kattoluukku, sähkötoimiset ikkunat, Radio bluetooth- USB- ja handsfree toiminnolla, säädettävä kuljettajanistuin korkealla selkänojalla ja niskatuella, leveä takapenkki

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Kontio Motors huolehtii myös huollosta.  Varaosapalvelumme on näppärästi ja helppokäyttöisesti netissä.  Kontio Motorsilla osat on Suomessa hyllyssä heti Sinulle toimitettavissa.  Kontio Motors AutoKruiser varaosat

Ajokorttivaatimus: mopokortti (AM120) tai autokortti, ennen vuotta 1985 syntyneet eivät tarvitse ajokorttia.

 

 

Viimeksi katsotut tuotteet