Volare tekee autoilijan unelmista totta


Kun syksy saapuu, kylmää vettä vihmoo ja lehdet tippuvat puista, haaveilee autoilija kesästä, auringosta, polttavasta asfaltista ja rajattomasta vapauden tunteesta.Uutuusvanne Barzetta Volare tuo autoilijan syksyiseen mieleen kesän huolettomat ja villit muistot takaisin. Volare tekee autoilijan haaveista totta. Volare saa syksyn tuntumaan ikuiselta kesältä.

Barzetta Volarea ei voi ajatella ilman kuumaa kesää ja kauniita naisia. Volare on esteettinen kokemus, joka laukaisee katsojassa positiivisen tunnetilan.

"Erityisesti kesä on katseiden ja katsomisen aikaa. Kesä on myös erottumisen aikaa. Ja yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla tyylitietoinen autoilija voi erottautua massasta, ovat näyttävät vanteet. Volare sopii erityisesti autoilijan syksyiseen mielenmaisemaan tuomaan kesän ja valon sanomaa yhä pimenevään vuodenaikaan. Vanteiden luomilla mielikuvilla on todellista merkitystä, ja Volaren tehtävänä on luoda positiivisuutta ja kesän hurmaa ympärilleen. Syksyn ei todellakaan tarvitse olla sateinen ja harmaa - ei ainakaan autoilijalle, jolla on Volaret allaan. Hän on vielä täysin kesälaitumilla", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Barzetta tarjoaa tuning-harrastajille trendikkäitä vanteita parhaassa hinta-laatusuhteessa. Uudet ideat ja näyttävä ulkonäkö ovat Barzettan tavaramerkki. Vannetukku.fi on Barzetta-vanteiden maahantuoja Suomessa. Erityisesti nuorten autoilijoiden keskuudessa Barzetta-vanteet ovat saavuttaneet suuren suosion.

Barzetta Volare alk. 109,95 EUR (sis. alv. 24%).
Uutinen julkaistu 21.01.2014.