Borbet V crystal silver 7.0x19 jako: 5x112 et: 43

Borbet
272.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroS6_7270
Saatavuus Toimitusaika n. 5-7 päivää
Koko19
PCD5x112
ET43
CB57.1
Kantavuus750kg
Pultit/mutteritHinta sisältää pultit/mutterit ja mahdollisesti tarvittavat soviterenkaat.
Ominaisuudet

Sopii talvikäyttöön

Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR
The BORBET V combines a dynamic appearance with a classic noble alignment. The 10 spokes lead straightly from the outer rim to the wheel center with a slight displaced ending at the wheel hub.Click here to see the wheels on your car.
Borbet – vannelegenda vailla vertaa

Borbet-vanteet ovat elävä legenda jo 30 vuoden ajan. Borbetin A-tähtimallin vanne on klassikko - puhumattakaan Borbetin lukuisista muista vannemalleista, jotka ovat tuning-harrastajien suosikkeja ympäri maailman. Borbet-vanteet ovat tunnettuja täydellisestä laadusta, innovatiivisesta teknologiasta sekä tyylikkäästä muotoilusta. Borbet luo trendejä - se ei vain seuraa niitä ja kopioi muilta. Borbetin asiakkaina ovat mm. BMW, Chrysler, Daimler AG, Ford, General Motors, Porsche ja Volkswagen. Borbet-vanteissa on eleganttia designia, urheilullista keveyttä sekä driftaukseen soveltuvia vanteita.

Viimeksi katsotut tuotteet