SteyrTek UUTUUS Liimapainorulla teräs 3M-teipillä 6kg

SteyrTek UUTUUS Liimapainorulla teräs 3M-teipillä 6kg

SteyrTek
54.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroBOAF11
Saatavuus Varastossa

Nyt saatavilla todellinen huippu-uutuus: SteyrTek-liimapaino, jonka taustapaperi on leveämpi kuin liima. Saat paperin irti nopeasti ja helposti. Tämä nopeuttaa asennuksia huomattavasti. Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja kehitimme uutuustuotetta yhdessä valmistajan kanssa. Sinun ei enää tarvitse kuluttaa aikaa ja hermoja repiessäsi paperia liimapainoista, vaan nyt se irtoaa vaivattomasti jopa lyhyilläkin kynsillä. Sesongissa asennukset sujuvat nyt tehokkaammin ja joustavammin.

Tästä pääset katsomaan demo videon tuotteesta: Katso video

Nyt voit unohtaa ympäriinsä lojuvat ja hukkaan jäävät rengaspainojen jämäpätkät. Vannetukku tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ekologiset rullalla olevat rengaspainot.   Voit ottaa rullalta siististi ja nopesti aina vain tarpeellisen määrän painoja. Säästö painojen kulutuksessa jopa noin 25 %!  

Rullalla on 1200 viiden gramman painoa, yhteensä 6kg. Paino on ympäristöystävällistä terästä sinkkipinnoitteella ja 3M-teipillä.

Rajoittamaton määrä tarvikkeita yhdellä postikululla vain 9.90 eur kotiovelle saakka, renkaiden tai vanteiden kanssa 24.90 eur (sisältää max 8 rengasta tai 8 vannetta tai 8 rengasta asennettuna vanteille ja rajattoman määrän tarvikkeita).

Viimeksi katsotut tuotteet