Pantera on rallivanteiden katupuolen hurmaava pikkuserkku


Uutuusvanne Motec Panterassa on räjähtävää suorituskykyä ja aistillista kauneutta. Pantera on kilpavanteisiin erikoistuneen saksalaisen Motecin taidonnäyte katupuolelle. Panterassa rallikilpailuista saatu pitkäaikainen kokemus ja Formula 3 -luokasta kerätty tietotaito yhdistyvät äärimmäisen tyylikkääseen muotoiluun. Voima ja keveys ovat Panterassa tasapainossa. Pantera on Motec-rallivanteiden komea pikkuserkku, joka varastaa huomion trendikkyydellä ja urheilullisuudella.

Saksalainen Motec valmistaa laatuvanteita, joita autoilijat ympäri maailmaa arvostavat innovatiivisten teknisten ominaisuuksien ja huomiota herättävän designin takia. Motecilla jatkuva laadunvalvonta on menestyksen tärkeimpiä tekijöitä. Kaikki tuotantoon päätyvät vanteet ovat läpikäyneet huolellisen ja perusteellisen tutkimuksen, kuten saksalaiseen jämptiyteen kuuluu.

Myöskään Pantera ei ole sattuman tulosta, vaan siinä näkyy selvästi Motecin racing-vanteiden kokemus. Kevyiden ja suorituskykyisten vanteiden suunnittelussa Motec on ylivertainen. Tiukoissa rallikilpailuissa ratkaisevat sadasosasekunnit voivat olla oikeanlaisista vanteista kiinni. Vanteen keveys parantaa auton kiihtyvyyttä ja ajo-ominaisuuksia sekä säästää jarruja. Keveys on tehokkuutta - ja tämä näkyy Panterassa.

"Makuasioista voi kiistellä ja täytyykin kiistellä - varsinkin vanteiden kohdalla. Kaikki vanteet eivät ole samanarvoisia. Jotkut erottuvat edukseen, toiset taas ovat tuomittuja ikuisiksi ajoiksi mitäänsanomattomien vanteiden hautausmaalle. Joitakin vanteita puolestaan on pakko kehua kaikilla mahdollisilla adjektiiveilla, koska ne sen ansaitsevat. Ja Pantera on juuri sellainen vanne, joka erottuu muista vanteista - ja parhaalla mahdollisella tavalla. Harvassa nykyvanteessa on sellaisia hienoja ominaisuuksia kuin Panterassa. Tämän takia valitsimme Panteran valikoimiimme. Teknologia ja design ovat Panteran ydintä", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Motec Pantera on saatavissa 17-18-tuumaisena useimpiin automalleihin. Hinnat ovat alkaen 159,95 euroa.
Uutinen julkaistu 18.01.2014.