"Kuin koru auton alla" - uusi Vitour-jenkkirengas upeilla valkoisilla teksteillä tuo vahvojen amerikanrautojen kulta-ajan takaisin


Uusi tyylikäs Vitour Galaxy R1 Radial G/T White Letter -jenkkirengas henkii amerikanrautojen loisteliasta kulta-aikaa menneiltä vuosikymmeniltä. Se on tehokkaiden amerikkalaisten muskeliautojen moderni rengas, jossa näyttävät valkoiset sivutekstit korostavat klassikkojen hurjaa luonnetta.

Vannetukun maahantuomaa Vitour-jenkkirengasta on nyt saatavilla järkihinnalla ja useissa kokoluokissa. Rengas täydentää Vannetukun laajaa jenkkirenkaiden ja -vanteiden valikoimaa erinomaisesti.

"Tämän tyylin jenkkirenkaat ovat harrastajille monesti erittäin kalliita Suomessa. Vitour Galaxy R1 valkoisilla teksteillä on nykyaikainen rengas hyvillä ajo-ominaisuuksilla. Rengas pystyy vastaamaan muskeliautojen suurien hevosvoimien kovaan haasteeseen tarjoamalla miellyttävän kyydin- ja kun renkaan saa nyt huomattavasti edullisemmin kuin aikaisemmin, uskon, että se otetaan vastaan suurella ilolla", sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Renkaita, joissa on sivuilla valkoista isoa tekstiä alettiin alunperin tehdä Amerikassa 1960-luvulla. Renkaat tulivat V8-moottorilla varustettujen muskeliautojen yhdeksi klassiseksi tunnusmerkiksi. Niitä näki muun muassa Camaron, Mustangin tai Thunderbirdin alla.

"Urheilullisuus ja aggressiivisuus ovat lähes käsin kosketeltavissa tässä Vitourin jenkkirenkaassa. Siinä on maailmanvalloittajan asennetta ja isoa egoa, jotka kuvastavat hurjaa suorituskykyä. Lisäksi rengas vaalii muskeliautojen hienoa perinnettä, joka ylittää kaiken tavallisen ja arkipäiväisen. Se on kuin arvokas koru muskeliauton alla", jatkaa Heiskanen.
Uutinen julkaistu 11.03.2019.