Kontio Motors Kruiser Elektra Oranssi Grafiitti 1.2, 1.8 tai 2.4kWh akulla

Kontio Motors Kruiser Elektra Oranssi Grafiitti 1.2, 1.8 tai 2.4kWh akulla

Kontio Motors
1995.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä vaihtoehto
+99.00EUR
+248.00EUR
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Kruiser: etulaukku
24.90EUR
Kruiser: Puhelinteline
9.80EUR
Kruiser: Jarrulevylukko
9.80EUR
Ajoneuvo Peite, sadesuoja
39.95EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKME001A12
Saatavuus Varastossa
Paino85kg
VäriGrafiitti, Oranssi
Moottorin teho1000W
Ajomatka yhdellä latauksella60*km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus25km/h
Max kantavuus140kg
Ominaiskulutus20Wh/km
Akku1,2kWh lithium ion
Akun maksimi latausaika10h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP1950 x L800 x K1200 (peilien kanssa korkeus 1470)mm
Rengaskoko215/40-12
Kustannus0,20€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
VarusteluDigitaalinen nopeusmittari akun varausnäytöllä, etu-, taka- ja jarruvalo sekä vilkut, etu- ja takajousitus, tehokkaat levyjarrut, peruutusvaihde, varashälytin, alumiinivanteet sekä peilit.
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio Kruiser Elektra tarjoaa täysin uudenlaista ajamisen vapautta ja riemua!

Kontio Motors Elektra on ikonisen Kruiser-malliston uniikki luomus, jonka yksilölliset piirteet, pehmeä ja helppo ajettavuus saavat aikaan lähtemättömän vaikutuksen. Kun unelmoit täydellisestä ajamisen vapaudesta, lähde rohkeasti Elektran matkaan – siinä avautuu tie suureen seikkailuun.

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom) Enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.