Kontio Motors e-Scooter 2.0, Gold

Kontio Motors e-Scooter 2.0, Gold

Kontio Motors
1295.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä vaihtoehto
+378.80EUR
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Kruiser: Puhelinteline
9.80EUR
Kruiser: Jarrulevylukko
9.80EUR
Ajoneuvo Peite, sadesuoja
39.95EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMSKO202
Saatavuus Varastossa
Paino74kg
Skannataan runkonumero1
Moottorin teho600W
Maksiminopeus25km/h
Max kantavuus130kg
Akku1.0 kWh Lyijyakusto
Akun maksimi latausaika6h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP1800 x L770 x K1240mm
Rengaskoko16x2.5 Tubeless
VarusteluAlumiinivanteet, tavaralaatikko, kaukokäyttö ja hälytin
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

 Ei ikärajaa - Ei ajokorttia - Ei rekisteröintiä - Päästöt nolla

Täysisähköinen Kontio e-Scooter 2.0 hurmaa ainutlaatuisen tyylikkäällä ulkonäöllään. Kontio e-Scooter 2.0:n urheilullinen muotoilu sekä miellyttävät ajo-ominaisuudet tarjoavat unohtumattoman ajoelämyksen. Kontio e-Scooter 2.0 on suorituskykyinen skootteri, jonka tekniset ominaisuudet edustavat kehityksen kärkeä. Kontio Motors e-Scootter on päästötön, lähes äänetön, vaivaton käyttää yksin tai kaksin. Monien mahdollisuuksien sähköskootteri, joka vie turvallisesti ja luotettavasti minne ikinä haluat. Lumoavaa liikkumisen vapautta ilman ikärajaa tai ajokorttia.

Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla varustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom) Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.

Viimeksi katsotut tuotteet