Kontio Motors Kontio GreenBear Beige/Green

Kontio Motors Kontio GreenBear Beige/Green

Kontio Motors
8995.00EUR
Alv 24%
Tuotetiedot
TuotenroKMGB02
Saatavuus Tulossa: Elokuu 2024
Paino568kg
Moottorin teho3200W
Ajomatka yhdellä latauksella112km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus45km/h
Ominaiskulutus91Wh/km
Akku7kWh litium
Akun maksimi latausaika6,5h
KokonaismitatP2615 x L1402 x K1640mm
Rengaskoko145/60R13
Kustannus0,91€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
VarusteluLämmityslaite, ilmastointi, laminoitu tuulilasi, LED-päiväajovalot, keskuslukitus, digimittaristo, sähköikkunat, 9" multimedia-näyttö
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio GreenBear on kompakti, täyssähköinen mopoauto, joka on suunniteltu nuorekkaalle ja energiselle kuljettajalle. GreenBearin tyylikäs ulkomuoto ja vaivaton hallittavuus tekevät ajamisesta nautinnollista jokaisella kilometrillä.

Kontio GreenBearin voimanlähteenä toimii tehokas sähköinen voimansiirtojärjestelmä, joka yhdistettynä vahvaan litium akkupakettiin takaa luotettavan ja pitkän ajomatkan ilman huolta latauksesta. Tilava ja mukava sisustus tarjoaa runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaroille. Suuri takakontti tarjoaa monia eri ratkaisuja järkevään tilankäyttöön – vaikkapa harrastajan pelikamppeille.

Kontio GreenBear on varustettu edistyksellisillä turvajärjestelmillä ja älykkäällä teknologialla, joka tekee ajamisesta sekä turvallisempaa että helpompaa. GreenBear on ympäristöystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto täydelliseen kaupunkiajoon.

Valitse Kontio GreenBear, kun haluat ajaa tyylikkäästi ja kestävästi – GreenBearissa nuorekas energia ja ympäristöystävällisyys kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

Toimituskulut 295,00€

 


Viimeksi katsotut tuotteet