Jack Wheeler - kova kuin kivi, rento kuin aito jenkki


Jack Wheeler Rocky AT on jenkkityylinen uutuusvanne maastoautoihin ja pick-upeihin. Se on valmistettu vahvasta teräksestä, joka kestää vaativassa maastoajossa sekä näyttää hyvältä myös maantiellä.

Rento ja tyylikäs

"Jack Wheeler on vahva vanne, joka säteilee tyylikästä ja rentoa jenkkitunnelmaa. Se on amerikkalaisen uudisraivaajahengen perillinen, joka ei kumartele kuvia, vaan kulkee selkä suorana omia polkujaan. Se on miehekäs ja voimakas, adrenaliinin ja testosteronin tuoksuinen uutuus, joka sopii jokaisen yksilöllisyyttä ja liikkumisen vapautta arvostavan maastoautoon tai pick-upiin", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Wheeler täydentää valikoimaa

Jack Wheelerin maahantuonti täydentää vannetukku.fi:n laajaa offroad-tuotteiden valikoimaa. "Nyt meillä on tarjota kokonaispaketti laadukkaita offroad-tuotteita edulliseen hintaan, niin vanteita kuin renkaita. Offroad-kuljettajat, jotka haluavat kestäviä mutta myös tyylikkäitä vanteita, ovat markkinoilla usein paitsiossa. Nyt tämäkin asia on hienolla tavalla korjattu", jatkaa Heiskanen.

Jack Wheeler Rocky AT on saatavissa mustana versiona.
Uutinen julkaistu 18.01.2014.