Lappi Jää-Ahma Nasta 195/65R15 T

Lappi
74.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroT1956515LAPPIJAAAHMA
Saatavuus Varastossa
Kausi Talvi (Nasta)
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka T = 190 km/h
Load Index 95 = 690 kg
M+SKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR
Lappi Jää-Ahma on täysin uusi, huippuedullinen nastarengas pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Lappi Jää-Ahmassa on enemmän erinomaista pitoa Lappi Shuriken® -erikoisnastojen sekä ainutlaatuisen Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseoksen ansiosta.
suomalaista_insinoorityota_leima_pieni.jpg

Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin – se toimii parhaiten lumella ja jäällä, kylmimmissä ja vaativimmissa olosuhteissa. Kylmällä ja märällä asfaltilla Lappi Arctic Ice™ tarjoaa myös erinomaista turvallisuutta. Lappi Arctic Ice™ seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä. Vertaansa vailla oleva Arctic Ice -kumiseos yhdessä äärimmäisen pitävien Shuriken-erikoisnastojen kanssa tekevät Lappi Jää-Ahmasta erinomaisen talvirenkaan.

Lappi Jää-Ahma puree jäähän kuin ahman terävät kynnet. Jää-Ahman ”kynnet” ovat uniikit Lappi Shuriken® -erikoisnastat. Shuriken erikoisnastoilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Uudessa Lappi Jää-Ahmassa tavallista parempi pito ja huippuedullinen hinta ovat kaikki kaikessa.

lappi_shuriken_1_pieni.jpg

Lappi Jää-Ahmalla jopa 5 % parempi jääjarrutus!
 
Rengastestauksen ammattilainen BD Testing Oy testasi Lappi Jää-Ahma- ja Nexen Winguard WinSpike WH62 -nastarenkaat. Lappi Jää-Ahmassa oli 96 Shuriken-erikoisnastaa. Nexenissä oli 190 tavallista nastaa. Testin lopputuloksessa Lappi Jää-Ahma oli 5 prosenttia parempi jääjarrutuksessa kuin Nexen. Lappi Shuriken ® -erikoisnasta ja Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos takaavat äärimmäisen talvipidon ja hallittua turvallisuutta.

lappi_nexen_vertailu_pieni.jpg

lappi_jaa-ahma_tm_testi.jpg

TM-testi kehui Lappi Jää-Ahman lumipitoa


Tekniikan Maailma kehui talvirengastestissään (27.11.2019) Lappi Jää-Ahman lumipitoa mainioksi. Lumijarrutuksessa Lappi Jää-Ahma oli lähes puoli metriä parempi kuin Continental ja jäi vain 10 senttiä jarrutusmatkassa Michelinille. ”Jos pysyy näiden kahden mahtimerkin tahdissa, on suorituskyky hyvä verrattuna mihin tahansa muuhunkin renkaaseen”, toteaa TM.

Erityisen positiivisena TM näki Lappi Jää-Ahman hinnan, joka oli yli puolet halvempi kuin verrokkirenkaat Michelin ja Continental. Rengasmelua mitattaessa Lappi Jää-Ahma oli jaetulla kärkipaikalla Continentalin kanssa ja jopa hiljaisempi kuin Michelin. Myös jarrutuksessa märällä asfaltilla Lappi oli Micheliniä parempi.



3pmsf.jpg 

Rengaslaskuri

Viimeksi katsotut tuotteet