Linglong GreenMax CrossWeather AS - Pohjoismainen kesärengas! 195/65R15 H

Linglong
54.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroK1956515LINGLONGCROSSW
Saatavuus Varastossa
Kausi Kesä
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka H = 210 km/h
Load Index 91 = 615 kg
M+SKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Linglong CrossWeather ei pelkää lumikuuroja – aito kesärengas M+S-merkinnällä

Voit vaihtaa uuden Linglong GreenMax CrossWeather AS -kesärenkaan autosi alle huomattavasti aikaisemmin kuin tavallisen kesärenkaan - jo heti alkukeväästä. Voit ajaa sillä myös myöhempään syksyyn ilman talvirenkaita. CrossWeatherilla voit ajaa turvallisesti satunnaisista lumikuuroista huolimatta. CrossWeather on aito pohjoismainen kylmien kelien kesärengas!

Kesä- ja talvirenkaan ominaisuudet yhdistyvät

CrossWeatherissa yhdistyvät kesä- ja talvirenkaan ominaisuudet, vaikka kysymyksessä on 100% kesärengas. Renkaan erityinen kylmää kestävä kumiseos pitää paremmin kuin tavallinen kesärengas viileillä keleillä.

Huolettomuutta - ei enää jonottamista - vaihda kesärenkaat alle ennen muita ja aja pitempään syksyyn

CrossWeatherin tarjoaa sinulle huolettomuutta turvallisuuden lisäksi. Nyt sinun ei tarvitse olla ensimmäisten joukossa jonottamassa, kun kesärengas- tai talvirengassesonki alkaa. Voit käydä vaihtamassa renkaasi silloin, kun itse haluat. Voit ajaa CrossWeatherilla aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn!

 

Linglong GreenMax CrossWeather AS

Rengaslaskuri
EU-rengasmerkintä