F1-ratojen huipputekniikkaa - Vannetukku aloitti ASA-vanteiden maahantuonninVannetukku.fi on aloittanut laadukkaiden ASA ja TEC by ASA -vanteiden maahantuonnin. Saksalainen ASA TEC GmbH on maailmalla kuuluisa muun muassa urheilullisesta ASA GT3 -vannemallista, jonka suunnittelussa on käytetty F1-kilpailuissa kehitettyä huipputekniikkaa.

ASA GT3 on valmistettu yhteistyössä maineikkaan kilpavannevalmistajan BBS:n kanssa. Vanne erottuu edukseen loistavien ajoteknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Valmistusprosessissa vanteen painoa on saatu vähennettyä huomattavasti verrattuna muihin tavallisiin alumetallivanteisiin. Formularadoilla testatuilla teknologisilla menetelmillä vanteen kestävyys ja kuormituskyky on vertaansa vailla. Vanteen ulospäin työntyvät kymmenen puolaa antavat aggressiivisen vaikutelman ja mahdollistavat esteettömän näkymän jarrujärjestelmään. ASA GT3 valmistetaan Saksassa.

"Sanotaan, ettei saksalaisilla ole huumorintajua, mutta se puute korjataankin sitten maailman parhaimmilla insinööritaidon mestarinäytteillä - ainakin mitä tulee autoteknologian keksintöihin. ASA-mallisto tarjoaa monipuolisen ja kattavan valikoiman eri värisiä, kokoisia ja jakoisia erikoisvanteita lähes jokaiseen autotyyppiin. ASA- vanteiden suosio perustuu tiukkaan laatukontrolliin ja uusimman teknologian hyödyntämiseen vanteiden suunnittelussa. Vanteita ostettaessa on usein pieni yksityiskohta vanteen ulkonäössä ratkaiseva tekijä. Se voi olla väri tai muu vanteen ominaisuus, kuten sporttisuus, yksilöllisyys tai voimakkuus. Jos asiakas etsii vannetta, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla glamour ja vauhdikkuus, lääke vannekuumeeseen on AR1 Racegold. AR1 on ASA:n myydyimpiä vanteita koko Euroopassa", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

ASA ja TEC by ASA -vanteiden myötä vannetukku.fi:n maahantuomat vanteet täydentyvät jälleen yhdellä tunnetulla laatumerkillä. Tällä hetkellä yrityksen maahantuontiohjelmassa on yhteensä kuusi toisiaan täydentävää vannemallistoa. Monipuolisella vannevalikoimalla vannetukku.fi pystyy entistä paremmin palvelemaan Suomen tuning- harrastajien tarpeita.

ASA-vanteiden hinnat alkaen 15" 109EUR, 16 " 116EUR, 17" 134EUR, 18" 158EUR, 19" 229EUR.

Uutinen julkaistu 17.05.2012.