Vanteistaan auto tunnetaan - niin myös kuljettajakinSuomen suurin vanteiden ja renkaiden nettikauppa Vannetukku.fi on aloittanut Keskin Tuning -vanteiden maahantuonnin. Saksalainen Keskin Tuning tunnetaan maailmalla yli 90 maassa äärimmäisen hienostuneista vanteistaan. Keskin Tuning valmistaa tuning-vanteita, jotka antavat autolle yksilöllisen hengen ja luonteen - karisman.

Keskin Tuningin menestys perustuu ennen kaikkea idearikkauteen, jatkuvaan kehitystyöhön ja haluun tehdä koko ajan parempia, näyttävämpiä ja laadultaan ensiluokkaisia, designtyylisiä vanteita. Ennakkoluuton asenne tulevaisuuteen leimaa Keskin Tuningin koko suunnittelua. Innovatiivisuus ei tunne rajoja.

Vanteistaan auto tunnetaan

"Voima, eleganssi ja urheilullisuus ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka määrittelevät Keskin Tuningin vanteita. Keskin Tuning tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen arvokkaan ja ensiluokkaisen designin muodossa. 'Live your style' on iskulause, joka ohjaa yrityksen toimintaa. Keskinin vanteet nostavat auton arvoa ihan kirjaimellisesti. Yritys suunnittelee ja valmistaa vanteita todellisille individualisteille, joille lifestyle-sana ei ole vain pelkkää onttoa puhetta vaan aitoa, elettyä elämää. Vanteistaan auto tunnetaan - ja niin myös kuljettaja", sanoo Vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Saksalaista laatua ja ammattitaitoa

Keskin Tuning perustettiin vuonna 1996 Saksassa. Omaperäiset ja joskus jopa hullunleikkisät vanteet nousivat nopeasti maailman tuning-harrastajien suosikeiksi ympäri maailmaa. Keskin Tuningin vanteet erottuvat huolellisen viimeistelyn ja ammattitaitoisen käsityönsä ansiosta. Vanteiden pienimmissäkin yksityiskohdissa näkyy yksilöllinen ja jäljittelemätön kädenjälki.

Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan Saksassa ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset, myös turvallisuuden osalta. Keskin Tuning - vanteet ovat malliesimerkki saksalaisesta huippuluokan insinööritaidosta. Vannemalliston monipuolisuus hakee vertaistaan muiden valmistajien joukossa. Maahantuonnin myötä Vannetukku.fi pystyy entistä paremmin palvelemaan Suomen tuning-harrastajien tarpeita.

Uutinen julkaistu 19.08.2011.