Uusi Subaru Forester on täynnä huipputekniikkaaUuden Foresterin yhteydessä Subaru tuo katumaastureihin uutta edistyksellistä tekniikkaa sekä suunnittelua, kuten portaattoman Lineartronic-automaattivaihteiston yhteydessä vakiona toimitettavan X-Mode-järjestelmän. Järjestelmä helpottaa Foresterin ajamista hankalissa maastoajo-olosuhteissa. X-Mode-järjestelmä on kytketty kontrolloimaan
muun muassa jyrkissä nousuissa kuljettajan kaasu- ja jarrupolkimien sekä vaihteiston käyttöä.

Uuden Subaru Foresterin ajonvakautta ohjaa uusi elektroninen järjestelmä, joka huomioi vetotilanteessa myös perävaunun liikkeet. Foresterin jarrullisen perävaunun vetopaino on 2000 kg.

Uuteen Foresteriin on Suomen markkinoilla valittavissa kolme 2.0-litran moottorivaihtoehtoa – yksi diesel- ja kaksi bensiinivaihtoehtoa, joista jokainen on luonnollisesti 4-sylinterinen boxermoottori.

Uusi Subaru Forester lanseerataan Suomeen helmikuussa 2013.

Subaru Foresteriin löytyvät vanteet ja renkaat Vannetukusta. Vannetukku.fi on Suomen suurin vanteiden ja renkaiden nettikauppa. Vannetukku.fi toimittaa tilaukset kaikkialle Suomeen suoraan kotiinkuljetettuina.

Lisätietoja saat Autosompa Oy:n myyntijohtaja Marko Kantaselta, puh. 0500-555058, sähköposti: marko.kantanen(at)autosompa.fi.Uutinen julkaistu 27.12.2012.