Uudistunut Hyundai ix35 ensiesittelyssä Geneven autonäyttelyssäHyundai ix35 on merkin toiseksi myydyin malli Euroopassa. Tätä C-segmenttiin kuuluvaa katumaasturia on myyty yli 220 000 kappaletta Euroopassa.

Hyundai ix35 -malliston 2,0-litrainen bensiinimoottori korvataan uudella 2,0-litraisella GDI suoraruiskutusbensiinimoottorilla. Uusi moottori on kehitetty Hyundain Euroopan kehityskeskuksessa Rüsselsheimissa, Saksassa.

Uusia huippuvarusteita

Uudistuneessa Hyundai ix35 -mallissa on Flex Steer -säädettävä ohjausvaste, jossa kuljettaja voi valita ohjaustehostuksen kolmesta eri asetuksesta. Lämmitettävä ohjauspyörä, ja perävaunun vakautusjärjestelmä yhdistettynä ESC ajovakaudenhallinta-järjestelmään ovat muita esimerkkejä parantuneesta varustesisällöstä.

LED-päiväajovalot ovat vakiona ja lisävarusteena on nyt saatavana Bi-Xenon ajovalot ja Supervision Cluster -mittaristo 4,2" TFT LCD-infonäytöllä. Lisäksi tarjolla on uusi audio- ja navigointijärjestelmä 7-tuumaisella näytöllä. Mallistossa on uudet 16”, 17” ja 18” tuumaiset alumiinivanteet, joista kaksi viimeksi mainittua ovat tarjolla metallinharmaalla viimeistelyllä.

Viiden vuoden takuu

Koko Hyundai-henkilöautomallistolla on viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Takuu sisältää myös tieturvan sekä määräaikaishuoltojen välillä tehtävät kausitarkistukset.

Hyundai ix35:een löytyvät vanteet ja renkaat Vannetukusta. Vannetukku.fi on Suomen suurin vanteiden ja renkaiden nettikauppa. Vannetukku.fi toimittaa tilaukset kaikkialle Suomeen suoraan kotiinkuljetettuina.

Lisätietoja saat Autosompa Oy:n myyntijohtaja Marko Kantaselta, puh. 0500-555058, sähköposti: marko.kantanen(at)autosompa.fi.Uutinen julkaistu 02.03.2013.