SteyrTek Varaosa kompressori 10 hv 8 bar 270 litran säiliöllä

SteyrTek
495.00EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroST-ZS-W75PURKU
Saatavuus 0 kpl
Paino (net)200kg

 HUOM !!!!

 Varaosa kompressori ST-ZS-W75

Kompressorista puuttuu lohko. Kompressori myydään varaosiksi koska se ei ole toimitakuntoinen lohko puutumisen vuoksi. Lisäksi kompressori käytetty ja sijaitsee Vannetukun kouvolan toimipisteessä.

Tehokas SteyrTek-mäntäkompressori kestää kovaa käyttöä ja on pitkäikäinen. Kompressori on CE-hyväksytty – myös säiliön osalta. Edullinen, varmatoiminen ja suosittu SteyrTek-kompressori.

SteyrTek mäntäkompressorit ovat pitkäikäisiä, mutta samalla poikkeuksellisen edullisia suoran välikädettömän jakeluketjun ansiosta. Kaikki SteyrTek mallit on CE hyväksyttyjä erikseen kompressorin ja erikseen säiliön osalta. 

Hihnakäyttöinen SteyrTek ST-ZS-W75  on varustettu pitkäikäisellä kuparikäämityllä moottorilla ja W-lohkolla 900 litran tuotolla 8 bar paineella sekä isolla 270 litran säiliöllä.

- Teho: 10 hv (7,5 kW)

- Käyttövoima:  380V 50 Hz

- Kuparikäämitty pitkäikäinen sähkömoottori

- Käyttöpaine: 8 bar

- Imutuotto: 900 l/min

- Tuotto: 800 l/min

- Kierrosnopeus: Matalakierroksinen pitkäikäinen hihnakäyttöinen kompressorilohko,  900 kierrosta/min

- Vahva öljyvoideltu W-lohko,  3 * 90mm sylinteriä 

- Yksivaiheinen pumppu

- 270 litran CE-hyväksytty säiliö

- Äänenpaine: 85±2 db

- Neljä kumivaimennettua jalkaa säiliön alla

- Paino: 200 kg

- Pakkauskoko: 1580 * 560 * 1080 mm

- Pakattu puulaatikkon

- Varustettu kahdella painemittarilla. Toinen mittari näyttää säiliön paineen ja toinen paineensäätimellä vapaasti säädettävän käyttöpaineen.

 - Lähtöliitännät:  3 kpl.  Ensimmäisestä säiliön paineista ilmaa 3/4" naaraskierteisestä palloventtiilillä varustetusta liitännästä.  Toinen  lähtöliitäntä varustettu pikaliittimellä paineensäätimen jälkeen, saat haluamaasi painetta 1 barista säiliöpaineiseen paineilmaan saakka. Kolmas lähtöliitäntä varustettu pikaliittimellä paineensäädintä ennen josta saat  säiliöpaineista paineilmaa.

- Mahdollisesti tarvitset 16 ampeerin 380 - 400 voltin sähkösyötön  hitaalla sulakkeella tai tähtikolmiokytkimellä sähkölinjastasi riippuen.  Käynnistys ottaa virtaa, joten hitaalla sulakkeella tämä lyhyt jännitepiikki voidaan välttää. Vaihtoehtoiosesti kytkemällä virransyöttö tähtikolmion kautta, jolloin vaihe kerrallaan starttaa, eikä tule niin suurta hetkellistä jännitepiikkiä.  Useimmiten rakennusten sulakkeet eivät kuitenkaan ole niin herkälle viritettyjä, etkä tarvitsisit mitään erikoisjärjerjestelyjä.

Säännöllinen öljynvaihto takaa SteyrTek kompressorisi pitkän käyttöiän.

Rahoitus:

  -  Käsiraha 0 €

  -  Kk-erä 49 € (alv 0 %)

  -  Lunastushinta 79 € (alv 0 %)

Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoa SteyrTek-autonostimien rahoituksesta.
https://images.vannetukku.fi/media/rahoitus.pdf

Käyttöohjeet voi ladata täältä.  Tulossa.

Huolto-osat löytyy täältä.    Öljyn lisäksi on ilmansuodattimen säännöllinen puhdistaminen ja vaihtaminen varmistaa SteyrTek kompressorisi pitkän käyttöiän. Muista myös kondenssiveden säännöllinen poisto säiliöstä.

Varastoimme myös varaosia SteyrTek kompressoreihin.  Varaosien tarve on kuitenkin hyvin pientä SteyrTek kompressoreiden reilun mitoituksen ja tarkan koneistuksen ansiosta. 

SteyrTek kompressorin käyttöönotto video  Tulossa.

SteyTek kompressorin huolto-ohje video Tulossa.

Suurten tuotteiden rahti 59,90 eur/tilaus. Voit tilata samaan rahtiin rajoittamattoman määrän koneita ja tarvikkeita.