Uusi 885-vannemallisto on historian suosituinta tyyliä ja kunnioittaa autourheilun perinteitä


Vannetukku.fi:n maahantuoma uusi 885-vannemallisto korostaa autourheilun kunniakkaita perinteitä. 885-vanteet heijastavat kokonaisen autoilevan sukupolven tuntoja ja elämäntapaa. Niiden muotoilu kestää yhä vuosikymmenestä toiseen - jo yli 25 vuoden ajan.

Uutta vannemallistoa on saatavilla kahdessa eri tyylissä: Le Mans ja Classic RS. Vanteiden tyyli ja muotoilu ovat kautta historian suosituimpia ja myydyimpiä.

Le Mans edustaa aitoa klassikkotyyliä puhtaimmillaan. Le Mans on urheilullinen ja erittäin tyylikäs vanne, joka säteilee kilparatojen sähköistä ja energistä tunnelmaa. Arvokas ja yksilöllinen muotoilu luovat unohtumattoman vaikutelman.

Classic RS on vanneteknologian hienoimpia saavutuksia. Näyttävä monipuolainen sommitelma ihastuttaa rohkeudella ja yksityiskohtien hienostuneisuudella. Classic RS on vanteiden ikoni.

"Nopeus. Urheilullisuus. Voima. Ja ainutlaatuinen muotoilu. Niistä on tehty 885-vannemallisto, jonka tyylin suosio ei näytä hiipumisen merkkejä. Jotain maagista vanteissa täytyy olla, koska ne ihastuttavat niin isää kuin poikaa - ja miksei äitiä ja tytärtäkin. Malliston laaja värivalikoima on nykyaikaa. Eri värivaihtoehdot luovat entistäkin yksilöllisemmän ilmeen autolle. Mutta kaiken perustana on klassinen ja urheilullinen vaikutelma, jossa kilparatojen vauhti on käsin kosketeltava. Kuin itse olisi mukana jännittävässä autokilpailussa. 885-vanteet ovat yksi vuoden 2015 merkittävimmistä vanteiden tuotelanseerauksistamme. Legenda on uudelleensyntynyt - ja nyt sitä saa suoraan Vannetukun varastosta ja edullisesti", sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.
Uutinen julkaistu 20.08.2015.