Tomason TN1 Mopoauto POISTUVATUOTE!! 4.5x14 jako: 4x114.3 et: 10

Tomason
74.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroTN1MOPO2
Saatavuus Poistotuote 2 kpl
Koko14
PCD4x114.3
ET10
CB63.4
Ominaisuudet

Suosittelemme kiillotettuja vanteita kesäkäyttöön. Maantiesuola voi vaurioittaa kiillotettua pintaa, riippumatta vanteen valmistajasta. Talveksi suosittelemme maalattuja vanteita.

Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Tomason TN1 on upea vanne tehokkaisiin autoihin. Nyt tätä upeaa vannetta saa 14" mopoautoihin. Nuorekas ja sporttinen. Tomason ykkösellä lähdet Paalupaikalta. Vanne ilman kompromissejä. Erittäin laadukas työnjälki.

Muodikkaasti kiillottettu etupuoli, upeat HyperBlack sisäosat.  

Katso miten näyttävä Tomason Ykkönen on auton alla seuraavasta linkistä http://www.tomason.de/tn1_gallery.php 

Tomason – saksalaista laatua koko rahalla

Tomasonin tuntevat kaikki tuning-harrastajat ympäri maailman. Saksalaisen Tomasonin vanteita kehutaan viimeistellystä ulkonäöstä ja rohkeasta edistyksellisyydestä. Jos James Bond 007 saisi valita autonsa alle vanteet, hän valitsisi todennäköisesti Tomasonit. Tomason-vanteet ovat rehellisen tyylikkäitä ja moderneja kokonaisuuksia, jotka keräävät aina huomiota. Tomasonin vahvuus on huippuunsa viritetty tuotekehitys, joka ei koskaan mene sieltä missä aita on matalin: Tomason kehittää koko ajan entistä parempia ja näyttävämpiä vanteita. Saksalaista laatua koko rahalla.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.