Nankang SW-8 - 70% enemmän nastoja! Nasta 235/50R19 T

Nankang
169.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroT2355019NANKANGSW8
Saatavuus 1 kpl
Kausi Talvi (Nasta)
RengastyyppiHenkilöauto
Nopeusluokka T = 190 km/h
Load Index 103 = 875 kg
M+SKyllä
VannesuojaKyllä
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR
70 prosenttia enemmän nastojaNankang SW-8 - 70% enemmän nastoja, todellinen jäänmurtaja!

Nankang on suunnitellut uuden SW-8 renkaansa voittamaan vaikeimmatkin suomalaiset talviolosuhteet. Hintaluokkansa selvästi suurin nastamäärä ja uusi ainutlaatuinen pitkään Ivalossa testattu kitkanastakumiseos takaavat ainutlaatuisen pidon kaikissa talviolosuhteissa.

Parasta jääpitoa suurella nastamäärällä

Nankang SW-8 saavuttaa erinomaisen jääpitonsa käyttämällä jopa 70% normaalia nastarengasta suurempaa nastamäärää. Laki sallii 50 nastan käyttämistä per metri renkaan vierintäkehällä, mutta Nankang on suomalaisten huippuasiantuntijoiden avulla pystynyt optimoimaan nastoituksen niin, että se tarjoaa huippupidon vahingoittamatta asfalttia normaalia rengasta enempää. Näin Nankang on saanut erikoisluvan käyttää 70% lisää nastoja tuodakseen sinulle entistäkin paremman pidon.

Suomalaiset huippunastat ja koneet

Nankang SW-8 renkaassa käytetään parhaan pidon takaamiseksi suomessa valmistettuja huippuluokan Tikkanastoja. Nastoitus tehdään optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi heti valmistuksen jälkeen tehtaalla täysautomaattisilla alan parhailla suomalaisilla A-tekniikan nastoitusroboteilla.

Äänetöntä pitoa

Rengasäänet on minimoitu Nankangissa todella hiljaisiksi. Test Worldilla Ivalossa tehdyissä testeissä rengas on osoittautunut yhdeksi markkinoiden hiljaisimmista nastarenkaista. Nankang SW-8:ssa yhdistyvätkin erinomainen hiljainen ajomukavuus, suuren nastamäärän tuoma huippuluokan jääpito, ja uuden kitkanastaseoksen tuoma mainio lumipito.

 

nankang_sw8.jpg

 

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankangilla on vahvaa kokemusta pohjoismaihin suunniteltujen talvirenkaiden valmistuksesta ja laadukkaat Nankang-talvirenkaat ovatkin saavuttaneet hyviä arvosteluja myös rengaslehdistössä.


Rengaslaskuri

Viimeksi katsotut tuotteet