Kontio Motors SilverFox 2.0 Lang, metallic red 2-paikkainen TARJOUS

Kontio Motors
1695.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
SilverFox 2.0 Tuulilasi
69.80EUR
Nastoitettu talvirengas
121.43EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMFOX07
Saatavuus Varastossa
Moottorin teho1000W
Ajomatka yhdellä latauksella48*km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus25km/h
Max kantavuus200kg
Ominaiskulutus25Wh/km
Akku1.2kWh geeli
Akun maksimi latausaika7h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP2350 x L775 x K1370mm
Rengaskoko3.00-10
Kustannus0,25€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio Silverfox Lang - turvallinen ja monikäyttöinen kaksipaikkainen sähköajoneuvo

Kontio Silverfox Lang on tehokas ja monipuolinen ratkaisu päivittäiseen liikkumiseen. Olitpa sitten menossa kauppaan, hoitamaan pankkiasioita tai nauttimaan ulkoilusta, Silverfox Lang tekee matkastasi vaivatonta ja turvallista.

Miksi valita Silverfox Lang?


Turvallinen kaksipaikkainen: Lang tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta kahdelle matkustajalle selkänojan kera. Voit luottaa sen vakauden tarjoamaan sujuvaan ajokokemukseen.

Kätevä takaboksi: Tavarasi kulkevat helposti mukana takaboksissa, joten sinulla on aina tilaa ja kädet vapaana turvallista ajoa varten.

Ympäristöystävällinen liikkuminen: Silverfox Lang tarjoaa mahdollisuuden hiilineutraaliin ja äänettömään liikkumiseen missä tahansa ympäristössä, häiritsemättä luonnon elämää.

Lisävarusteet saatavilla: Voit mukauttaa Langia lisävarusteilla.

Koe Kontio Silverfox Langin kätevyys ja suorituskyky omakohtaisesti. Se on enemmän kuin vain ajoneuvo – se on arjen helpotus ja vapauden takaaja.

  • Istuinkorkeus 70 cm
  • Peruutusvaihde
  • Varashälytin kaukokäytöllä vakiona
  • Takaboksi, näppärä lukittu tavarasäilö vakiona
  • Peilit vakiona
  • Tukeva istuin selkänojalla
  • Lisäistuin vakiona
  • Molemmissa istuimissa on pituus- sekä kallistuksensäätö ja kyynärnojat saa nostettua ylös. 
Väri: Metallinpunainen

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Tarkoitettu yksinomaan liikuntarajoitteisten käyttöön.
Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita (Traficom)
Isompia, enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. (Traficom)