Rohkeat ne vanteilla koreilee - uutuus Vizioso hehkuu ajan henkeäVanneuutuus Barzetta Vizioso on täydellistä autolla liikkumisen iloa. Vanteiden ostajien ei tarvitse enää tuntea häpeää siitä, että he valitsevat vanteet pelkästään ulkonäön takia. Ihmiset eivät aja pelkkää kylmää ja persoonatonta autoa, vaan he haluavat pukea sen yksilöllisesti ja tyylikkäästi. Barzetta Vizioso on vanne niille, jotka haluavat tietoisesti koreilla komeilla vanteilla. Vizioso on kiinni ajan hengessä enemmän kuin mikään toinen vanne. Se hehkuu ajan leikkisää ja vallatonta henkeä.

Nimensä mukaisesti Vizioso on aggressiivinen ja "ilkeä" vanne. Vanteen kutsuva huuli sekä kymmenen y-muotoista puolaa tuovat esille sen, mistä autoilussa on kysymys: vauhdin ja vapauden tunteesta.

Vanteilla voi korostaa persoonallisuutta

"Rohkeat ne vanteilla koreilee. Turha vaatimattomuus rumentaa automaailmassa. Se ei ole hyväksi, jos haluaa erottautua harmaasta massasta. Autoilijat haluavat tehdä enemmän yksilöllisiä valintoja, joilla he tuovat esille omaa, ainutlaatuista persoonallisuuttaan. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin auton vanteet heijastavat omaa aikaansa ja ihmisten arvoja ja mieltymyksiä. Barzetta valmistaa vanteita, joiden suunnittelussa huomioidaan ajan vaatimukset. Tämä varmasti selittää sen, miksi Barzettan vanteet ovat niin suosittuja. Odotamme Viziososta todellista menestyjää ja myyntivalttia. Viziosossa on kaikki kohdallaan, siitä ei puutu mitään. Se on täydellinen vanne, se tekee autolle ihmeitä", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Barzetta valmistaa nuorten suosimia vanteita

Barzetta tunnetaan Suomessa rohkeannäköisten vanteiden valmistajana. Barzetta valmistaa myös kohtuuhintaisista vanteita, joiden hyvä hintalaatusuhde on huomattu suomalaisten autoharrastajien keskuudessa. Erityisesti nuoremmat autoilijat suosivat Barzettan vanteita. Barzettan tuotekehityksen pyrkimyksenä suunnitella tyylikkäitä ja näyttäviä vanteita vaativille ja kaiken nähneille tuning-harrastajille. Intohimo vanteisiin leimaa koko Barzettan tuotantoa. Vannetukku.fi on Barzetta-vanteiden maahantuoja Suomessa.

 
Uutinen julkaistu 27.05.2013.