Motec Rallivanne 5.5x16 jako: 5x120 et: 25

Motec
144.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroMCRY5516BW
Saatavuus Varastossa 4-23 kpl
Koko16
PCD5x120
ET25
CB72.6
Kantavuus520kg
Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Motec Rallivanne on luja ja kevyt, ralliin suunniteltu vanne, jonka paino on ainoastaan 7,9 kg!

Saksalainen Motec on erikoistunut kisa- ja High Performance vanteisiin.  Erikoisseoksella, kehittyneellä valutekniikalla ja edistyksellisellä karkaisu/päästömenetelmällä Motec saavuttaa rallivanteiden lujuuden ja erinomaisen sitkeyden.

Motec on jo pitkään valmistanut ja yhteistyöllä kilpa-autojen kanssa kehittänyt racing-vanteita. Kilpa-autojen tasaisen tason puolesta on saatu viimeiset sekunnit keveimmillä vanteilla sekä kiihtyvyyteen, hidastuvuuteen ja jousitukseen vaikuttavat tekijät paremmaksi.

Kiinteä keskireikä. Teräsvahvistetut pultinreiät. Paino ainoastaan 7,9 kg.

Motec – maailmanluokan rallivanteiden asiantuntija

Saksalainen Motec valmistaa laatuvanteita, joita autoilijat ympäri maailmaa arvostavat innovatiivisten teknisten ominaisuuksien ja huomiota herättävän designin takia. Motecilla jatkuva laadunvalvonta on menestyksen tärkeimpiä tekijöitä. Kaikki tuotantoon päätyvät vanteet ovat läpikäyneet huolellisen ja perusteellisen tutkimuksen, kuten saksalaiseen jämptiyteen kuuluu.

Motecin racing-vanteet ovat kevyitä ja suorituskykyisiä. Tiukoissa rallikilpailuissa ratkaisevat sadasosasekunnit voivat olla oikeanlaisista vanteista kiinni. Vanteen keveys parantaa auton kiihtyvyyttä ja ajo-ominaisuuksia sekä säästää jarruja. Motecilta löytyvät maailman parhaimmat rallivanteiden suunnittelijat.

Viimeksi katsotut tuotteet