Kontio Motors e Manki sand

Kontio Motors e Manki sand


1195.00EUR
Alv 24%
Valitse tästä sopivat lisävarusteet
Kruiser: Puhelinteline
9.80EUR
Kruiser: Jarrulevylukko
9.80EUR
Ajoneuvo Peite, sadesuoja
39.95EUR
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroKMM03A10
Saatavuus Tulossa 23.08.2024
Paino39kg
Moottorin teho1000W
Ajomatka yhdellä latauksella60*km
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus25km/h
Max kantavuus100kg
Akku1kWh
Akun maksimi latausaika6h
Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
KokonaismitatP1690 x L650 x K1000mm
Rengaskoko3.00-10
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Täyssähköinen Kontio e Manki on suunniteltu urbaanille seikkailijalle, joka arvostaa tyyliä ja rentoa menoa. e Mankin legendaarinen muotoilu on nostalgista charmia ja modernia tyylikkyyttä. Se tarjoaa ketteryyttä ja helppoa hallittavuutta vilkkaassa kaupunkiviidakossa. Kevyt ja kompakti, mutta silti voimakas – painaa vain 39 kg ilman akkua, mutta kantaa jopa 100 kg kuorman. Moottorin 1kW teho ja maksiminopeus 25 km/h takaavat suorituskyvyn, joka sopii myös alle mopoikäisille. 

Astu trendikkään liikkumisen maailmaan Kontio e Mankin kanssa! 

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla varustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom) Enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä, eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie. 

Viimeksi katsotut tuotteet