Jykevä kaunotar kantaa jopa 1 250 kilon taakan


Uutuusvanne Barzetta Trasportare on jykevä kaunotar, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautojen tarpeisiin. Trasportare kantaa väsymättä jopa 1 250 kilon kuorman ja näyttää silti hyvältä. Se on unelmavanne jokaiselle pakettiautoilijalle, joka arvostaa myös esteettisyyttä eikä pelkkää raakaa voimaa. Pakettiautollakin on oikeus olla kaunis.

Vahva ja kaunis eivät useinkaan esiinny samassa lauseessa. Barzetta Trasportaressa nämä kaksi käsitettä ovat kuitenkin harmoniassa ja täydentävät toisiaan. Vannemarkkinoilla on selvä tilaus Trasportaren kaltaiselle uutuudelle, joka on trendikäs ja kestää kovaakin rasitusta.

"Monet pakettiauton omistajat haluavat pukea uskollisen työkumppaninsa kunnon vaatteisiin. PakettIauto on heille käyntikortti, joka kertoo omistajastaan ja hänen edustamastaan yrityksestä. Tyylikäs Trasportare tuo arvokkuutta pakettiautoihin ja samalla se kohottaa omistajansa profiilia - ja miksei myös ammattitaitoakin muiden silmissä. Pienillä muutoksilla, kuten komeilla vanteilla pakettiautosta saadaan salonkikelpoinen hurmuri", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Barzetta on tunnettu muodikkaista ja laadukkaista vanteistaan, jotka herättävät huomiota persoonallisella tyylillään. Jokainen uusi Barzetta on yksilö. Tämän ovat huomanneet lukuisat tyylitietoiset autoilijat. Barzettan asema markkinoilla vahvistuu koko ajan. Vannetukku.fi:n maahantuomista lukuisista vannemerkeistä Barzetta on tärkein ja suosituin.

"Barzetta-vanteiden myynti kasvaa vuosi vuodelta. Barzettan brändi tunnetaan jo laajalti ja siihen luotetaan. Barzetta tuo hieman enemmän intohimoa autoiluun mutta edullisesti ja laadusta tinkimättä", jatkaa Heiskanen.

Esimerkiksi Barzetta Trasportare 15- ja 16-tuumainen, hinta 99,95 (sis. alv. 24%).
Uutinen julkaistu 21.01.2014.