Barzetta GTR 7x16 jako: 4x100 et: 38

Barzetta
134.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroBARY274
Saatavuus Varastossa
Koko16
PCD4x100
ET38
CB72.6
Kantavuus530kg
Pultit/mutteritHinta sisältää pultit/mutterit ja mahdollisesti tarvittavat soviterenkaat.
Ominaisuudet

Suosittelemme kiillotettuja vanteita kesäkäyttöön. Maantiesuola voi vaurioittaa kiillotettua pintaa, riippumatta vanteen valmistajasta. Talveksi suosittelemme maalattuja vanteita.

Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Barzetta GTR on äärimmäisen näyttävä ja sporttinen uutuus.Barzetta GTR

Tyylikkään mattamustan vanteen tunnuksenomaisia yksityiskohtia ovat uudella tekniikalla toteutettu punainen vauhtiraita puolien takana, sekä kiillotettu keskialue, joka korostuu upeasti erityisesti liikkeessä. Barzetta GTR on oikea valinta, kun haluat korostaa autosi urheilullisuutta ja suorituskykyä.

Huom. Vanteessa on parhaan mahdollisen lujuuden saavuttamiseksi tavallista vahvemmat kapeat pultinreiät. Tästä syystä vanteessa käytetään erityisiä tähti- tai kuusiokolopultteja tai -muttereita, jotka toimitetaan vanteiden mukana. Erikoispulttien ansiosta et tarvitse myöskään erillisiä lukkopultteja tai -muttereita.

Vanteessa on tuplajako 4x100/4x114.3

Valitse Barzetta kun vaadit parasta!

 

Viimeksi katsotut tuotteet