Tomason TN7 POISTOTUOTE!!!! 8.5x18 jako: 5x100 et: 30

Tomason TN7 POISTOTUOTE!!!! 8.5x18 jako: 5x100 et: 30

Tomason
109.95EUR
Alv 24%
Maksa erissä vannetukku.fi Erämaksulla
vannetukku.fi Erämaksun yleiset ehdot | toimitusehdot
Tuotetiedot
TuotenroALU466
Saatavuus Poistotuote 4 kpl
Koko18
PCD5x100
ET30
CB63.4
Pultit/mutteritHinta sisältää pultit/mutterit ja mahdollisesti tarvittavat soviterenkaat.
Ominaisuudet

Suosittelemme kiillotettuja vanteita kesäkäyttöön. Maantiesuola voi vaurioittaa kiillotettua pintaa, riippumatta vanteen valmistajasta. Talveksi suosittelemme maalattuja vanteita.

Asennus
Renkaiden asennus vanteille 4 kpl
RENKAIDEN ASENNUS VANTEILLE + TASAPAINOTUS + KROMIVENTTIILIT VAIN 49,95 € Renkaiden asennus vanteisiin (4 rengasta). Valitse 1 kpl per 4 renkaan paketti. VOIT SAMALLA 24,90 € TOIMITUSKULULLA TILATA PUOLTA ENEMMÄN (8 RENGASTA JA 8 VANNETTA).TILAUKSESSA PITÄÄ SIIS OLLA 4 VANNETTA SEKÄ 4 RENGASTA YHTÄ ASENNUSTA KOHDEN. Hinta ei sisällä allelaittoa.Halutessasi tilata asennuksen 1-3 renkaalle, käytä alla olevan linkin tuotetta:http://www.vannetukku.fi/renkaiden-asennus-vanteille-1-kpl-p-50460.html
49.95EUR

Odotettu huippu-uutuus Tomason TN7 on vihdoin täällä!

Tomason TN7:n tyylikäs kymmenestä Y-puolasta koostuva design on viimeistelty uudella ja näyttävällä HyperBlack-pulverimaalauksen ja Diamond Polish -kiillotuksen yhdistelmällä, joka antaa vanteelle äärimmäisen tyylikkään ja erottuvan ulkonäön.

Oheisesta linkistä löydät kuvia vanteesta eri autojen alla. Katso kuinka Tomason TN7 kruunaa auton kuin auton! http://www.tomason.de/tn7_gallery.php

Saksalaisen Tomasonin vanteet ovat tunnettuja tinkimättömästä laadustaan ja viimeistellystä ulkonäöstään. Kaikki Tomason-vanteet ovat TÜV-hyväksyttyjä ja valitessasi Tomasonin voit olla varma, että saat autoosi arvostetut ja parasta laatua olevat vanteet. 

Tomason TN7 18” vanteen kantavuus on 650 kg. Jos autosi on raskas maasturi tai pakettiauto, vertaa vanteen kantavuutta autosi rekisteriotteen suurempaan akselimassaan. Vanteen kantavuuden tulee olla vähintään puolet akselimassasta.

Tomason – saksalaista laatua koko rahalla

Tomasonin tuntevat kaikki tuning-harrastajat ympäri maailman. Saksalaisen Tomasonin vanteita kehutaan viimeistellystä ulkonäöstä ja rohkeasta edistyksellisyydestä. Jos James Bond 007 saisi valita autonsa alle vanteet, hän valitsisi todennäköisesti Tomasonit. Tomason-vanteet ovat rehellisen tyylikkäitä ja moderneja kokonaisuuksia, jotka keräävät aina huomiota. Tomasonin vahvuus on huippuunsa viritetty tuotekehitys, joka ei koskaan mene sieltä missä aita on matalin: Tomason kehittää koko ajan entistä parempia ja näyttävämpiä vanteita. Saksalaista laatua koko rahalla.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.