Tomason Soviterengas 66,5 / 76,9 mm

Tomason
2.95EUR
Alv 24%
Tuotetiedot
TuotenroZ25
Saatavuus Varastossa
Sovitteen ulkohalkaisija76.9mm
Sovitteen sisähalkaisija66.5mm

Soviterengas Tomason -vanteisiin.

Sovite keskittää vanteen auton akselin suhteen. Sovitteen sisämitta (= autonne akselin halkaisija) ja sovitteen ulkomitta (= vanteen keskireijän halkaisija) tulee täsmätä autosi ja vanteen mittoihin. Vanteen keskireiän halkaisijan (=sovitteen ulkomitta) näet sivuiltamme kyseisen vanteen kohdalta. Autosi akselin halkaisijan näet meidän vannehakulistauksestamme.

Mikäli olet epävarma mitoista, soita asiakaspalveluumme tai laita tilaukseen autosi ja vanteen tiedot niin me etsimme sopivan sovitteen. 

Tomason – saksalaista laatua koko rahalla

Tomasonin tuntevat kaikki tuning-harrastajat ympäri maailman. Saksalaisen Tomasonin vanteita kehutaan viimeistellystä ulkonäöstä ja rohkeasta edistyksellisyydestä. Jos James Bond 007 saisi valita autonsa alle vanteet, hän valitsisi todennäköisesti Tomasonit. Tomason-vanteet ovat rehellisen tyylikkäitä ja moderneja kokonaisuuksia, jotka keräävät aina huomiota. Tomasonin vahvuus on huippuunsa viritetty tuotekehitys, joka ei koskaan mene sieltä missä aita on matalin: Tomason kehittää koko ajan entistä parempia ja näyttävämpiä vanteita. Saksalaista laatua koko rahalla.

Rajoittamaton määrä tarvikkeita yhdellä postikululla vain 9.90 eur kotiovelle saakka, renkaiden tai vanteiden kanssa 24.90 eur (sisältää max 8 rengasta tai 8 vannetta tai 8 rengasta asennettuna vanteille ja rajattoman määrän tarvikkeita).

Viimeksi katsotut tuotteet